Ivana Veličkov

« Upoznajte dule

Ivana Veličkov

E-mail:
Telefon:
Fb:
plaviahat@gmail.com
060/08-85-269
Prirodni porodjaj Ivana Veličkov

Ivana Veličkov

Zdravo, moje ime je Ivana.
Čin rađanja za mene predstavlja vrhunac životnog iskustva. Pre deset godina prisustvovala sam neverovatnom porođaju dobre prijateljice, koji se odigrao u šumi, a to je pokrenulo u meni potrebu da se predam dubljem istraživanju fenomena rađanja.

Završila sam Akademiju SPC za umetnost i konzervaciju. Takođe sam završila i Visoku strukovnu školu za Vaspitače na kojoj sam diplomirala na temu Valdorf pedagogije, dok je tema završnog rada specijalističkih studija na istoj školi bila analiza dečijeg crteža. U obe struke radim dugi niz godina.
Završila sam obuku za savetnicu za laktaciju kod Marije Tarabe, obuku za instruktora joge smeha kod Marije Dobrile Vukše, obuku za instruktora joge za trudnice kod Mirjane Gnjatić i obuku za dulu u DONA International kod Réke Dézsi.

Trenutno privodim kraju Medicinsku školu “Beograd”, na smeru ginekološko-akušerska sestra (babica).
Iskusila sam efekte hipnoterapije, a placentu sa svog trećeg porođaja sam uspešno kapsulirala.
Majka sam tri ćerke. Prva je rođena u bolnici, drugu sam rodila kod kuće neasistirano, kao i treću, koja je rođena u vodi u profesionalnom bazenu za porođaje. Bazen može koristiti i vama na isceljujućem porođajnom iskustvu, što s radošću iščekujem.