Mélykúti Andrea

« Upoznajte dule

Mélykúti Andrea

E-mail:
Facebook:
mia@deepwell.hu
Mélykúti Andrea

Mélykúti Andrea

Rodjena sam u Budimpešti a odrasla u Novom u Sadu u koji sam stigla sa svega šest nedelja. Osnovnu i srednju medicinsku školu, završila sam u ovom gradu da bih na kraju srednjoškolskog obrazovanja odlučila da studiram u Budimpešti. Tu sam diplomirala na Medicinskom fakultetu na smeru Humane kineziologije. Međutim, verujem da je moj dalji životni put, na neki način, usmerila i ruka sudbine. Vođena delom i ličnim iskustvom, jer sam posle dva carska rodila prirodnim putem, i svakim danom shvatajući da je to moje „životno opredeljenje i misija” odlučila sam da se usavršavam u jednom od najstarijih zanimanja – DULA.

Pored toga, veoma mnogo radim na proširenju svog znanja iz prirodne medicine (od homeopatije, preko primene lekovitog bilja pa do kristalne terapije). Moj rad krunisan je i time sto sam trenutno predsednik Međunarodne organizacije za praćenje carskih rezova ICAN u Mađarskoj. Godinama radim (u Mađarskoj a povremeno i Vojvodini) sa trudnicama, kako u trudnoći i na porođaju, tako i nakon rođenja deteta. Iskustvo koje sam dobila je neprocenjivo i mislim da je sebično ne predati ga dalje.

Vođena idejom da buduće mame i tate treba da shvate značaj dobre pripreme za jedan od najlepših životnih događaja – rađanje njihove bebe – već duže vreme držim predavanja vezana za sveobuhvatno informisanje o carskom rezu, kao i kompleksne radionice psiho-fizičkih priprema trudnica i parova.