« Upoznajte dule

Instagram:
Telefon:
Fb:
@synchronylab_nana
062/221-507
Synchronylab

Nana Majstorović Kožul

Milijana Majstorović Kožul aka Nana je majka, dula, defektolog, muzikoterapeut, fasilitatorka IAIM obuke roditelja za masažu beba kao i Musical Baby BondingTM programa sa višegodišnjim iskustvom u radu sa mladim roditeljima i bebama.
Kreatorka je prenatalnih muzičkih radionica, gde radi sa trudnicama primenjujući razne muzičke aktivnosti (pevanje, sviranje, ples) kombinujući ih sa teoretskom podlogom prenatalne psihologije, elementima terapeutske prakse kao i kreativnim tehnikama radi opuštanja majke, stimulacije ploda i ostvarivanja dublje veze između majke i ploda.
Vodi edukativna predavanja budućim, ali i mladim roditeljima o važnostima dodira, te primeni muzike u prenatalnom i postnatalnom periodu, i to u školama roditeljstva, savetovalištima, konferencijama, festivalima…
Svoje znanje nadogradila je i dalje nadograđuje sertifikovanim edukacijama namenjenim ranom odnosu roditelj/dete, ali i usavršavanjima i primenom muzikoterapije kako u radu sa decom i trudnicama tako i u radu sa odraslima.
U dosadašnjem profesionalnom putovanju stekla je ogromno iskustvo radeći sa stotinama porodica, beba, male dece i trudnica. Detaljnije na sajtu www.synchronylab.com.
U slobodno vreme pleše, dizajnira nakit, putuje i neprestano radi na sebi .