Milijana Miodanić Manojlović

« Upoznajte dule

Milijana Miodanić Manojlović

E-mail:
Telefon:
Fb:
milijana.ns@gmail.com
064/332-45-49
Milijana Miodanić Manojlović

Milijana Miodanić Manojlović

Rođena sam u Derventi, BiH. U Novom Sadu sam završila elektrotehniku, smjer računarstvo i automatika i radim u struci. Od djetinjstva imam sklonost da se istovremeno bavim različitim oblastima.

Divno iskustvo porođaja me je inspirisalo da dopunjavam svoje znanje o uvijek aktuelnim temama – trudnoći, porođaju i dojenju. Konstantno čitam stručnu literaturu vezanu za ovu tematiku. Završila sam DONA International obuku za dule u Beogradu u junu 2014. godine. U maju 2015. sam postala lider La Leće Lige.

Svaka trudnica, buduća majka, treba da zna da može roditi bebu na način na koji to njoj odgovara i da joj to iskustvo ostane u najljepšem sjećanju cijelog života. Tokom trudnoće ženi je potrebna puna podrška i porođaj treba da se odvija po njenoj želji, jer je samo tako moguće imati srećnu porodilju. Neke buduće mame žele porođaj kod kuće, neke uz prisustvo bolničkog osoblja; neke žele stalno prisustvo partnera, a neke ne. U svakom slučaju, ja sam tu da ispunjavam Vaše želje i da Vam budem od pomoći tokom samog čina porođaja. Ako je potrebno, biću stalno uz Vas. Željno iščekujem svaki novi poziv da prisustvujem porođaju.